MOS HUMBISNI

Përzgjidh Sipas Dates
 • Agon Channel - Watching - Nje ...
  May 27, 2015

 • Agon Channel - Watching - Nje ...
  May 27, 2015

 • KENDI I LUBONJES 26 MAJ 2015 :...
  May 27, 2015

 • Këndi Lubonjës: Dështimi i ...
  May 25, 2015

 • KENDI I LUBONJES 20 MAJ 2015
  May 21, 2015

 • A - Adi Krasta -Blendi Gonxhe
  May 21, 2015

 • Watching - Cfare ofron Bojaxhi...
  May 21, 2015

 • CA THU 20 05 2015 PJ 3
  May 21, 2015

 • CA THU 20 05 2015 PJ 2
  May 21, 2015

 • CA THU 20 05 2015 PJ 1
  May 21, 2015

 • CA THU 19 05 2015 PJ 3
  May 21, 2015

 • CA THU 19 05 2015 PJ 2
  May 21, 2015

 • CA THU 19 05 2015 PJ 1
  May 21, 2015

 • A - Adi Krasta - Koço Danaj
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 19 MAJ 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 15 MAJ 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 13 MAJ 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 29 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 12 MAJ 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 27 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES DATE 24 PRILL...
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 23 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 22 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 21 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 20 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 17 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 16 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 15 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 10 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 9 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI LUBONJES 8 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI LUBONJES 7 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • KENDI I LUBONJES 6 PRILL 2015
  May 20, 2015

 • Kontrata - Liri Berisha - 3
  May 19, 2015

 • Kontrata - Liri Berisha - 2
  May 19, 2015

 • Kontrata - Liri Berisha - 1
  May 19, 2015

 • Kontrata - Elhaida Dani - 4
  May 19, 2015

 • Kontrata - Elhaida Dani - 3
  May 19, 2015

 • Kontrata - Elhaida Dani - 2
  May 19, 2015

 • Kontrata - Elhaida Dani - 1
  May 19, 2015

 • Kontrata - Ginacarlo Padovan -...
  May 19, 2015

 • Kontrata - Ginacarlo Padovan -...
  May 19, 2015

 • Kontrata - Ginacarlo Padovan -...
  May 19, 2015

 • CA THU 18 05 2015 PJ 3
  May 19, 2015

 • CA THU 18 05 2015 PJ 2
  May 19, 2015

 • CA THU 18 05 2015 PJ 1
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Lutfi Dervish...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Bujar Nishani
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Artan Shkreli
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Skender Bruç...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Koço Danaj
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Mesila Doda
  May 19, 2015

 • Adi Krasta -Blendi Gonxhe
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Edmond Tupja
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Armand Shkull...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Mira Meksi
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Arian Galdini
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Ben Andoni
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Mark Marku
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Gjergj Prevaz...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta-Ramush Haradina...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta-Antonio Caprari...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Hysamedin Fer...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Erjon Brace
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Justina Aliaj
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Fred Abrahams
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Simona Ventur...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Ardian Vehbiu
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Monologu i fu...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Intervista me...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Elvis Naçi
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Mustafa Nano
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Iva Tico
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Sonila Meço
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Dorian Matlij...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Albin Kurti
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Grida Duma
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Gilman Bakall...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Artemisa Mith...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Pandeli Majko
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Mira Kazhani
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Nazim Reshiti
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Marco Mazi
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Tomorr Alizot...
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Arben Ristani
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Artan Hoxha
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Bledi Mane
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Andi Bejtja
  May 19, 2015

 • A - Adi Krasta - Vladimir Mece
  May 19, 2015

 • Kontrata - Fatos Lubonja - 3
  May 19, 2015

 • Kontrata - Fatos Lubonja - 2
  May 19, 2015

 • Kontrata - Fatos Lubonja - 1
  May 19, 2015

 • Kontrata - Martina Stella - 1
  May 19, 2015

 • Kontrata - Martina Stella - 2
  May 19, 2015

 • Kontrata - Martina Stella - 1
  May 19, 2015

 • Kontrata - Hervin Culi - 3
  May 19, 2015

 • Kontrata - Hervin Culi - 2
  May 19, 2015

 • Kontrata - Hervin Culi - 1
  May 19, 2015

 • Kontrata - Lorik Cana - 3
  May 19, 2015

bg-a-casting-02

TREGO SE STAR-i JE TI

.

Dergo video casting tend
Agon ka besim në pasionin dhe talentin tuaj. Kushdo që ti enderron të jesh, trego aftësinë tënde. Futbollist, bodyguard, këngëtar, aktor, modele, humorist, konkurrent, showman… Autorët tanë janë në këkim të vazhdueshëm për talente të reja. Na tregoni se çfarë dini të bëni. Dërgoni videon tuaj. Ne kemi lindur për të bërë të mundur shkëlqimin e yjeve të rinj.

Apliko

Programet tona

 • Vip
 • Legjenda
 • Kaliber
 • Harta ime
 • Dicendum
 • Cfare Goli
 • Watching
 • Thuaj 33
 • Te paret
 • Surpriza je ti
 • Step by step
 • Simply the Best
 • NEWS
 • Leyton Orient
 • Kontrata
 • Këndi I Lubonjës
 • Heart Attack
 • Dita e shtate
 • Ça Thu
 • AgonLand
 • Programi “A”
bg-app

Bëni gati smartphon dhe tablet

Aplikacioni i ri i Agon-it po vjen për të gjitha paisjet mobile. Android dhe Windows.
Mënyra më e mirëpër të pasur televizionin gjithmonë me vete.